29SELECT id, titel, position, kleur, seo_url FROM overons_mappen WHERE state_live = 'Y' AND delete_user = 0 AND id = 1

Mansveld Groep

Mansveld Projecten & Services BV

Mansveld Projecten & Services BV realiseert elektrotechnische projecten voor de utiliteitsmarkt, voornamelijk in de regio Zuid-Nederland. De projecten in de utiliteitsbouw betreffen o.a. kantoorgebouwen, (industriële) bedrijfsgebouwen, sportaccommodaties, onderwijsinstellingen, woningen, winkelcomplexen en projecten in de zorgsector.

Om uw aanvraag voldoende aandacht te kunnen geven is het bedrijf opgebouwd in businessunits met ieder een eigen karakter:

  • Projecten realiseert langlopende opdrachten
  • Service realiseert kortlopende en regie-opdrachten
  • Service & Onderhoud staat 24 uur per dag voor u paraat voor het oplossen van urgente storingen en het beheer van uw installatie
  • Integrale Media projecten (IMP)  heeft haar activiteiten op het gebied van audiovisuele weergave- en besturingstechnieken, telecommunicatie, werkplekautomatisering, systeembeheer, netwerkapparatuur en- infrastructuur
  • Inspectie verzorgt het keuren van installaties volgens elektrotechnische en brandtechnische normen

 Logo MP&S

Mansveld Expotech BV

Mansveld Expotech BV is gespecialiseerd op het gebied van tijdelijke presentatieprojecten zoals beurzen, tentoonstellingen en evenementen. Hiervoor worden verschillende technieken, zoals licht, audio, video, speciale effecten, projectie en besturing met elkaar geïntegreerd. Mansveld zet deze techniek in om een presentatie zo effectief mogelijk te maken. Mansveld Expotech verhuurt ook een breed pakket aan audio- en videoapparatuur.

 Logo MX

Mansveld Integrated Media Projects

Mansveld is specialist in 'de perfecte presentatie'. Onder de naam Integrale Media Projecten brengen we daarvoor uiteenlopende technieken samen: beeld, geluid, licht, mechanica, speciale effecten en besturing. For more English information on Integrated Media Projects press here:

 


Terug naar Over ons