Kom werken bij team Elektrotechniek

Missie

Van eenvoudige opdrachten tot topprojecten; u kunt Mansveld overal voor inzetten. Wij leveren kwaliteit die u van ons mag verwachten. Maar liever nog betekenen we meer voor u. Door goed naar uw vragen en wensen te luisteren, proberen we u dat extra te bieden wat u van een teamspeler mag verwachten. Onze mensen zijn bezig om uw bedrijfsproces te optimaliseren.

Onze missie

Drie woorden: luisteren, denken, doen. Dat is de kracht van Mansveld. Wij gaan graag met u in gesprek om te luisteren naar uw wensen en vragen. Of het nu gaat om een eenvoudige opdracht of een bijzonder project; wij willen uw verwachtingen overtreffen en proberen iedere keer dat extra beetje meer te bieden.

Die drie woorden, verwoorden in al hun eenvoud de missie van Mansveld. Want Mansveld wil in dat deel van de markt opereren waar het de kans krijgt daadwerkelijk te luisteren naar de geschetste problematiek. Of het nu draait om de inrichting van een boardroom, armaturen per strekkende meter, inbraakalarm of AV-techniek; we willen kijken achter de vraag. Samen met de klant het gesprek aangaan en zoeken naar een optimale oplossing.