Elektrotechnisch installateur

Certificaten en erkenningen

Wij zijn trots op onze kwaliteitsstandaard en onze manier van werken. Dat dit ook gewaardeerd wordt in de markt, blijkt uit onze certificeringen en erkenningen:

Leren in de praktijk

De jeugd heeft de toekomst! We bieden leerlingen die een vakopleiding willen volgen dan ook graag een leerwerkplek aan. Dit gaat zowel om BBL- als om BOL-leerwerkplekken. We zijn erkend door SBB erkend als leerwerkbedrijf. Dit houdt in dat we leerlingen deskundig worden begeleid en dat je in een veilige leeromgeving werkt. Bovendien kun je theorie en kennis goed combineren waardoor je na je opleiding goede kansen hebt op een leuke baan.

Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Ook Mansveld is lid van Techniek Nederland (voorheen UNETO-VNI). Samen met de andere leden kijken we vooruit en lopen we voorop in het toekomstbestendig maken van Nederland. 

Als lid van Techniek Nederland voldoen wij aan de eisen die dit lidmaatschap stelt aan kwaliteit en vakmanschap. Deze eisen worden getoetst door een externe organisatie waarmee de objectiviteit is gewaarborgd. Een overzicht van deze certificaten en erkenningen staan op deze pagina.