Complexrenovatie wijk 't Haagje Helmond
  • Hoofdaannemer: Knaapen Renovatie en Onderhoud B.V.

Sven Groenveld

Sven Groenveld

Teamleider

Contact

Renovatie keukens, badkamers en toiletten

In alle woningen zijn de elektrotechnische installaties in de keukens, badkamers en toiletten naar de standaard van deze tijd gebracht (conform NEN 1010:2015).

Vervangen groepenkasten

De groepenkasten zijn vervangen door 3-fase groepenkasten met 6 eindgroepen. Hierbij is rekening gehouden met de mogelijke toekomstige vraag naar extra capaciteit.

Elektrotechniek

Tijdens de werkzaamheden zijn direct ook voorbereidingen getroffen voor mogelijke toekomstige uitbreidingen. Hierbij gaat het om nieuwe ventilatiesystemen en zonnepanelen installaties. Dit maakt het in de toekomst mogelijk om eenvoudig en tegen minder kosten aanvullingen te doen in de woning.

Inspectie

Alle elektrotechnische installaties zijn gekeurd volgens de normen van NEN1010. Dit houdt in dat er onder andere gekeurd is op isolatiewaarden, aardcircuitweerstanden en een goede werking van de aardlekschakelaars.

Rookmelders

In elke woning is op elke verdieping één rookmelder geplaatst, met uitzondering van de zolder.

Buitenverlichting

Elke woning is, in het kader van inbraakpreventie en veiligheid, voorzien van verlichting bij de voor- en achterdeuren. Het gaat hierbij om LED verlichting met bewegingssensoren. Gebruiksvriendelijk én duurzaam.