Topbanner_Algemeen_MT_leren_en_werken_incl_video

Romy van der Putten

Romy van der Putten

Opleidingsfunctionaris

Contact

Leren en werken in de techniek bij Mansveld

Ligt jouw hart bij techniek en wil je daar je beroep van maken? En ben je nog op zoek naar een leuke leerwerkplek om kennis en ervaring op te doen? Kom dan werken bij Mansveld.

Je krijgt op school de theorie en brengt dit direct in de praktijk onder begeleiding van één van onze Mansvelders. Zo krijg je de mogelijkheid kennis te maken met alle kanten van het boeiende vak van elektromonteur.

Mansveld is een SBB erkend leerbedrijf. Daarom weet je zeker dat je deskundig wordt begeleid en dat je in een veilige leeromgeving werkt.

Mansveld Academy

Mansveld Academy

Net van school verandert er veel voor je als je kiest voor een BBL traject. In de Mansveld Academy krijg je extra begeleiding in dit traject, afgestemd op je persoonlijke behoefte.

Lees verder

Dit bieden wij jou:

  • Je leert de kneepjes van het vak van onze vakmensen.
  • Je krijgt super goede en persoonlijke begeleiding in een veilige omgeving.
  • Je brengt bij ons in praktijk wat je op school leert.
  • Je komt op veel verschillende plekken in en rondom Eindhoven.
  • Je neemt een kijkje achter de schermen bij gave projecten. 
  • Je krijgt leuke collega’s en wordt deel van de Mansveld familie.

Wie kan je beter vertellen wat werken en leren bij Mansveld inhoudt, dan onze leerlingmonteurs? Bekijk hieronder de filmpjes waarin Tim, Marco, Roy en Dylan vertellen over hun ervaringen.

"Leuk om een kijkje achter de schermen te kunnen nemen bij veel verschillende projecten."

Al vier jaar is Tim de Kok lid van de Mansveld familie en combineert hij werken met leren. Samen met Maurits, één van de zelfstandig monteurs bij Mansveld, kijkt hij achter de schermen bij een aantal verschillende Mansveld-projecten. Elke dag is anders en zo vergroot hij zijn kennis over elektrotechnische installaties. En als hij iets niet weet? Geen probleem, zijn collega’s helpen hem graag.  

Wil je weten wat Tim nog meer leuk vindt aan werken bij Mansveld en in de elektrotechniek? Luister en kijk naar zijn verhaal.

"Mijn droom? Het maken van een super luxe villa met allerlei complexe installaties!"

De droom van Marco van den Hurk, leerling opleiding woning en utiliteit, is het maken van een villa. Van 220V installaties tot inbraakbeveiliging en domotica, een super uitdagende klus! Om die droom in vervulling te laten gaan volgt Marco een BBL traject waarbij hij 4 dagen werkt en 1 dag naar school gaat. Voor hem de perfecte combinatie. Momenteel werkt hij als leerlingmonteur bij Mansveld aan een renovatieproject op de Croy. Hij doet dit onder het toeziend oog van Han Coolen, montageleider bij Mansveld en ooit zelf begonnen als leerlingmonteur. Om te ervaren hoe het is om samen aan dit project te werken, kijk en luister naar zijn verhaal.

Ontdek meer over Roy’s overstap van beveiliger naar leerlingmonteur beveiliging bij Mansveld.

Met zijn passie voor techniek wilde Roy meer doen. Een combinatie van leren en werken bood uitkomst voor de 26-jarige beveiligingsmonteur in spé. 1 dag in de week theorie- of praktijkles op school en de rest van de week aan slag bij Mansveld. Jos Westerbeek, projectleider team Elektroservice bij Mansveld maakt samen met Roy een rondje langs twee bijzondere Eindhovens projecten. Zo wordt de ‘Fakkel’ op Strijp-S in de avond mooi rood aangelicht. Dit is mogelijk door een ring armaturen in de top van de schoorsteen aangelegd door Mansveld. Elders in de Eindhovense stad, in de Catharinakerk, werden door Mansveld monteurs voedingen voor het kerkorgel netjes uit het zicht weggewerkt.

Eerstejaars leerlingmonteur Dylan wil uiteindelijk eigen projecten leiden en zelf leerlingen begeleiden.

Dylan zijn interesse in elektrotechniek ontstond tijdens zijn middelbare school. Inmiddels combineert hij zijn opleiding niveau 2 bij het Summa Collega met werken als leerlingmonteur bij Mansveld. Mansveld is blij met een partner zoals het Summa Collega. Ook Dylan profiteert hiervan door een interessante leerwerkplek bij een bekend Eindhovens familiebedrijf. Mansveld voert allerlei mooie elektrotechnische projecten uit, zoals het leveren en installeren van digitale schoolborden bij het Summa Collega.  

“Het bevalt me keigoed”, zo vertelt Dylan, “4 dagen werken en 1 dag school. Ik leer veel en kan straks mijn techniekdroom waarmaken. Mijn eigen huis maken met domotica en zonnepanelen, dat precies is zoals ik het zelf wil hebben.”