Topbanner_Algemeen_MT_Mansveld_Academy

Mansveld Academy

Net van school verandert er veel voor je als je kiest voor een BBL traject. In de Mansveld Academy krijg je extra begeleiding in dit traject, afgestemd op je persoonlijke behoefte.

BBL'er bij Mansveld: zo werkt leren en werken in de techniek bij ons

Als BBL'er bij Mansveld ga je als volwaardig lid van het team mee aan de slag op onze projecten. Vier dagen in de week ga je onder begeleiding van één van onze vakmannen aan de slag in de praktijk. Eén dag in de week ga je naar school. 

We gooien je natuurlijk niet zomaar in het diepe! Als blijkt dat je op bepaalde vlakken behoefte hebt aan extra begeleiding, dan krijg je dat in de Mansveld Academy. Onze praktijkopleiders Ronald, Chiel en Peter helpen je met de praktische én theoretische kant van het vak. Dit plannen we in op jouw werkdagen, zodat je geen schooldag hoeft te missen.

Kennismaken met verschillende kanten van het vak

Je weet dat je techniek leuk vindt. Maar misschien ben je er nog niet uit wat nu het allerleukst is! Daarom maak je bij ons in je eerste jaar als BBL'er kennis met verschillende kanten van het vak. En ook als je wel weet welke kant je op wil, is het leuk om aan andere disciplines te snuffelen. Zo weet je straks zeker dat je echt de goede keuze maakt.

Je loopt in blokken van +/- 12 weken mee bij verschillende teams om kennis te maken met onderstaande disciplines:

  • Elektrotechniek
  • Beveiligingstechniek
  • Audiovisuele techniek
  • Industriële techniek

Na het eerste jaar kies je in voor de discipline waarin je je verder wil ontwikkelen. Bij dat team ga je dan voor de rest van je studie aan de slag.

Dit maakt leren en werken bij Mansveld zo leuk:

  • Maak kennis met verschillende elektrotechnische disciplines.
  • Breng je kennis in de praktijk bij de mooiste projecten in en rond Eindhoven.
  • Iedereen krijgt bij ons een kans. De samenstelling van onze teams is erg divers.
  • BBL'ers krijgen een goed startsalaris. En na je opleiding bepalen we samen in welk team je aan de slag kunt als zelfstandig monteur.
  • Als volwaardig lid van het team ben je van de partij op de vrijdagmiddagborrel en de feestjes die regelmatig worden georganiseerd.

 Interesse? Kom kennismaken! ⚡

Lijkt het je leuk je passie voor techniek verder te ontwikkelen bij Mansveld? Dan maken wij graag kennis met jou! Stuur Romy een appje, dan neemt zij contact met jou op.