Vacatures

LEERLINGMONTEUR(S) tbv schooljaar 2019_2020

De functie is gericht op het verlenen van assistentie bij het aanleggen van elektrotechnische installaties en tevens het behalen van het vakdiploma. Hierbij gaat de leerling-monteur 1 dag per week naar school en 4 dagen in de praktijk werken (BBL). De 4 dagen in de praktijk werken kunnen ook deels vervangen worden door het volgen van een praktijkopleiding op de praktijkschool (Installatiewerk).

De taken bestaan uit
·  het onder leiding uitvoeren van installatiewerkzaamheden binnen de gestelde normen;
·  het aanleren van praktijkkennis;
·  tijdig signaleren van benodigde materialen.

Je profiel
·  vmbo-diploma;
·  in opleiding voor Mbo 2 of 3 Elektrotechnische installaties of wens daartoe;
·  goede inzet;
·  motivatie om te willen leren en werken.

Mansveld begeleidt je naar een vakdiploma. In eerste instantie gaat Mansveld een leerarbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met je aan. Na het behalen van je diploma en met een goede inzet en motivatie bestaat de mogelijkheid tot het aangaan van een arbeidsovereenkomst en kun je in dienst komen als Monteur.

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Nicole Schrijvers, medewerkster P&O, telefoonnummer 040 - 259 1042.

Interesse?
Indien je geïnteresseerd bent in bovenstaande functie en je voldoet aan de vereisten, meld je dan met korte sollicitatiebrief en C.V. bij Nicole Schrijvers, afdeling P&O. Email: nicole.schrijvers@mansveld.nl

Bemiddeling via derden is niet gewenst.

 


Terug naar Over ons