Elektrotechniek

van koperdraad tot rode draad.

We leven in een maatschappij die zonder elektrotechniek niet meer denkbaar is. Elektrotechniek is de vonk die alles in beweging brengt. Van mobieltjes tot vliegtuigen, van ov-chipkaarten tot pinautomaten, van internet tot radarsystemen, van ziekenhuisapparatuur tot zonnepanelen… Zonder elektrotechniek komt alles tot stilstand.

Bij Mansveld in Eindhoven beoefenen we dit vak in zijn volle breedte en diepte. We ontwerpen, realiseren en onderhouden. En hebben ervaring met de vele uiteenlopende toepassingsgebieden. Als geen ander volgen we de ontwikkelingen in het vak op de voet. Vaak leveren we daar zelf ook een bijdrage aan.

Mansveld biedt in elektrotechniek altijd state-of-the-art oplossingen. De vakmensen van Mansveld zijn in staat integraal te ontwerpen en te bouwen. U mag er op rekenen dat u in het advies, maar ook bij de installatie zelf, geconfronteerd wordt met innovaties die de 'total cost of ownership' reduceren. Mansveld heeft meedenkers; vakmensen die anticiperen op vervolgstappen in het proces en daarmee oplossingsgericht handelen.


Terug naar Technologieën

Bel mij

stuur ons uw telefoonnummer, wij zullen u zo spoedig mogelijk bellen of bel naar 040 - 259 11 11.


Hartelijk dank voor uw bericht.

Helaas is er iets misgegaan met het versturen van uw bericht, probeer het nogmaals of neem contact met ons op.