Topbanner_Project_AVC_Herdgang

René van de Vondervoort

René van de Vondervoort

Technisch commercieel adviseur

Contact

Toegepaste techniek
Voor de PSV academy realiseerde Mansveld AVC de audiovisuele middelen in en rondom het gebouw, en langs het veld.

Beeldschermen
Door het pand heen zijn beeldschermen geïnstalleerd. Grote beeldschermen in de kantine laten de laatste voetbalwedstrijden en hoogtepunten zien. Op de gangen worden ze gebruikt om informatie te delen met de voetballers. Op andere punten worden de schermen ingezet om een snelle presentatie te kunnen geven.
 

Crestron interface
De wedstrijden die gespeeld worden op de Herdgang kunnen worden verslagen vanuit de regiekamer. Deze ruimte is uitgerust met een Crestron touchscreen bedieningspaneel waarmee de luidsprekers op de verschillende velden aan- en uitgezet kunnen worden. Hier bevind zich ook de beeld distributie vanaf het cameraplatform via glasvezel naar de perstribune. Hier zijn zeven persplaatsen opgesteld die elk voorzien zijn van een monitor voor het live volgen van beelden uit de broadcast truck en voor de replays.
 

Perszaal
In de perszaal heeft Mansveld AVC microfoons, projectie en het geluid verzorgd ten behoeve van persconferenties

Kleedkamers en tribune
In de kleedkamers zijn projectoren en beeldschermen geplaatst zodat coaches hun tactiek kunnen presenteren voor de wedstrijd en in de rust. Ook kunnen hier wedstrijdsituaties worden geëvalueerd.

De tribune is voorzien van een geluidsinstallatie die centraal geregeld kan worden vanuit de regiekamer. Van hieruit kan worden omgeroepen, zowel naar het hoofdveld als naar de bijvelden. Tijdens toernooien en in de rust worden muziek en reclameboodschappen weergegeven.


Toegepaste techniek
In dit project zijn de onderstaande installaties toegepast:
•    Beeldweergave (projectie, beeldschermen)
•    Geluidsinstallatie op de tribune en de velden
•    HD-SDI-Broadcast distributie via glasvezel
•    Integrale bediening met touchscreen