Topbanner_Project_AVC_Dorel

Joey van Gemert

Joey van Gemert

Projectleider

Contact

Audiovisueel

De stand bestond voor een deel uit een podium waar presentaties gegeven werden. Op schermen bij de ingang van de stand, werd met een aftelklok de begintijd van de volgende presentatie aangegeven. Op het podium zelf installeerden wij een Interspace soft countdownklok zodat elke spreker precies weet hoe lang zijn presentatie mocht duren. Om de presentaties extra kracht bij te zetten installeerden we in de achterwand van het podium RGB led armaturen die mee veranderden met de kleurstelling van de gepresenteerde producten.

Truss en rigging

De truss en verlichting zijn opgeleverd in een zwarte kleur. Door de zwarte kleur valt de aandacht weg van de techniek en wordt de beleving van de stand verbeterd.

Advies

Voor de presentatie van de producten adviseerden wij aan Dorel om hun producten uit te lichten met floodlight armaturen met een koele kleurtemperatuur om een goede aansluiting te verkrijgen naar de jongere doelgroep. Floodlights geven ook minder schaduw en een betere algemene verlichting dan spotlights.  

Om mensen het gevoel van veiligheid en geborgenheid te geven in het lounge gedeelte van de stand, adviseerden wij daar om een warme kleurtemperatuur van de verlichting toe te passen. Na afloop van de beurs hebben we over dit advies veel positieve reacties mogen ontvangen.