Topbanner_Nieuwsbericht_AVC_L-Acoustics

Uitbreiding assortiment met totaalpakket van L-Acoustics

Mansveld heeft haar assortiment uitgebreid met een totaalpakket speakers en versterkers van L-Acoustics. Dit pakket zorgt voor optimale flexibiliteit en professionele ondersteuning van het geluid bij evenementen. Van zowel een presentatie voor een klein publiek als een groots bedrijfsfeest.

Nog betere aansluiting bij klantwens

Ook voor de uitbreiding van het assortiment was Mansveld in staat haar klanten een goede oplossing te bieden voor geluidsondersteuning bij evenementen. Met dit totaalpakket zetten we een stap in het nog beter faciliteren van onze klanten, met alleen maar voordelen voor beide partijen.

Marc Deenen, Business unit manager Verhuur, zegt hierover: "Doordat alle componenten van 1 merk zijn, zijn de verschillende onderdelen goed op elkaar afgestemd. Alles werkt met elkaar en is makkelijk en goed op elkaar af te stellen. De nieuwste technologie zorgt voor kleinere componenten. Deze zijn dus handzamer en lichter, zonder in te leveren op vermogen of klank. Elke podiuminvulling is realiseerbaar zodat iedereen in de ruimte hetzelfde hoort op hetzelfde moment. Tel daarbij op dat montage eenvoudiger en sneller is. Zo kunnen wij onze opdrachtgevers volledig en eenvoudig ontzorgen." 

L-Acoustics is een A-merk op het gebied van kwalitatief hoogstaande en innovatieve geluidsapparatuur. En past uitstekend bij de behoefte aan kwaliteitsproducten en -service waar onze klanten om vragen.

Over L-Acoustics

L-Acoustics is in 1984 opgericht in Frankrijk. De visie van oprichter Christian Heil was om geluidsgolven te kunnen richten en sturen op dezelfde manier als laserstralen. Dit heeft ertoe geleid dat de professionele markt van audio apparatuur volledig op zijn kop kwam te staan. Vandaag de dag biedt L-Acoustics complete state-of-the-art audio oplossingen die het mogelijk maken geluidsoplossingen flexibel en op maat voor elke gewenste situatie in te richten.