Topbanner_Nieuws_MES_samenwerking_Signify_UVC

Signify en Mansveld werken samen in de strijd tegen corona

We zijn erg trots te melden dat deze week de samenwerkingsovereenkomst getekend is met Signify en Mansveld. Nu mogen we als gecertificeerd installateur de Philips UV-C-oplossingen goed en veilig adviseren en installeren volgens de strenge veiligheids- en wettelijke voorschriften. 

Op deze manier dragen we samen een steentje bij aan de strijd tegen corona door de toepassing van UV-C-oplossingen!

Wat is nu eigenlijk UV-C?

UV-C is een desinfectiemiddel. De UV-C-technologie deactiveert bacteriën, virussen en schimmelsporen en maakt ze daardoor onschadelijk. Een veilige en doeltreffende oplossing in de strijd tegen corona.

Voor menselijke ogen is UV-C-straling onzichtbaar. Het risico om een infectie op te lopen via lucht, voorwerpen, oppervlakken en water kan door UV-C-straling verkleind worden. Het wordt al ruim 40 jaar gebruikt en is op vele manieren getest in laboratoria. Als oppervlakken of de lucht in aanraking komen met UV-C-straling zijn binnen 6 seconden alle virussen en bacteriën hierop en hierin uitgeschakeld.  

Signify heeft de afgelopen jaren hun expertise ingezet om armaturen en toepassingen voor het veilig verwerken van UV-C-straling in publieke ruimtes te ontwikkelen. 

Toepassingen

Met een breed assortiment UV-C-lampen en armaturen die voor uiteenlopende toepassingen gebruikt kunnen worden is Signify een absolute koploper. Denk bijvoorbeeld aan UV-C-armaturen in kantoren, wachtruimtes, gangen, vergaderzalen, sport- en fitnessruimtes.

Meer weten over UV-C toepassingen en de mogelijkheden voor jouw bedrijf?
Onze getrainde en gecertificeerde specialisten kunnen je adviseren over UV-C oplossingen én ook mogen zij deze installeren volgens de bijbehorende veiligheidseisen. Neem contact op met Louis Vermeulen.