Topbanner_Nieuwsbericht_AVC_MT_Verlenging_samenwerking_PSV

PSV en Mansveld verlengen samenwerking

De jarenlange samenwerking tussen Mansveld en PSV is wederom verlengd. Beide partijen hebben elkaar gevonden in een hernieuwde samenwerking die loopt tot en met medio 2024. Mansveld blijft Official Supplier van PSV.

Techniek 

Mansveld is onder meer verantwoordelijk voor het leveren van audiovisuele voorzieningen en services in het Philips Stadion. “We werken al jaren met zeer veel tevredenheid samen met Mansveld, delen dezelfde kernwaarden en zijn blij deze tot zeker 2024 te blijven uitdragen samen”, reageert Commercieel Directeur Frans Janssen. “Met de contractverlenging bekrachtigen we dat onze samenwerking naar volle tevredenheid verloopt. Mansveld levert PSV kwalitatief hoogwaardige producten waar wij ook de komende jaren met veel plezier gebruik van maken. Ondertussen blijven we samen op zoek naar nieuwe toepassingen waarmee we ons als partners kunnen onderscheiden.”

Innovatie 

Innovatie is het sleutelwoord van de samenwerking. Zo hielp Mansveld PSV onder meer bij de realisatie van LED-boarding op de tweede ring van het Philips Stadion en daarmee was het in Nederland de eerste club die hiermee de stadionbeleving naar een nieuw niveau tilde. 

Ruud Mansveld: "We zijn al meer dan 30 jaar business partner van PSV, en we zijn trots op deze samenwerking. Zowel PSV als Mansveld hebben professionaliteit, innovatie en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Onze led schermen, audiovisuele systemen en ondersteuning vanuit onze technici zijn mooie voorbeelden hoe we elkaar versterken."