Topbanner_Nieuwsbericht_AVC_opening_PSVFANstore

Mansveld Audio Video Controls en Megalux realiseren led trap voor PSV FANstore

Mansveld Audio Video Controls en Megalux hebben in opdracht van PSV, Puma en Eindhoven365 een prachtige led trap mogen realiseren in de nieuwe PSV Eindhoven City Store in het centrum van Eindhoven. In de nieuwe winkel verwerkten Mansveld en Megalux een led scherm in de stootborden van de trap naar de eerste verdieping. Een innovatieve toepassing van techniek die uitstekend past bij de ambities van PSV.  Met een druk op de rode knop werd het scherm bij de opening onthuld. PSV, Puma en Eindhoven365 zijn blij met deze unieke eyecatcher in de winkel.

Richard Kluijtmans, directeur Mansveld Expotech: "We zijn blij dat we dit uitdagende project voor PSV hebben mogen realiseren. In een optimale samenwerking met Megalux. Deze oplossing toont de kracht van beleving."

Pieter van der Zeeuw, directeur Megalux: "Deze opdracht is een mooi voorbeeld van de mogelijkheden met led toepassingen. Het toont de kracht van een goed partnership zoals we dat met Mansveld hebben."

Samenwerking Mansveld en Megalux

Sinds 1 mei 2020 zijn Mansveld en Megalux een partnership aangegaan. Mansveld is dealer geworden van Megalux. Door de diensten en professionele led schermen en displays van Megalux toe te voegen aan het assortiment, kan Mansveld de geboden oplossingen nog beter aan laten sluiten bij de behoefte van haar klanten.