Topbanner_Nieuws_aanpassing_werkzaamheden_MX_AVC

Mansveld Audio Video Controls breidt dienstverlening uit

Om goed te kunnen blijven inspelen op de ontwikkelingen binnen de techniekbranche, zijn de werkzaamheden die bij de teams Mansveld Audio Video Controls en Mansveld Expotech zijn ondergebracht anders ingericht. 

Mansveld Expotech richt zich voortaan volledig op het ontwerpen, verhuren en leveren van alle technische rigging, energie en standvoorzieningen voor de evenementenlocaties waar we als huisinstallateur aan verbonden zijn. Dit zijn RAI Amsterdam, Jaarbeurs en MECC Maastricht. 

Audio Video Controls is het vaste aanspreekpunt voor alle vragen over en projecten met vaste en tijdelijke audiovisuele installaties op alle overige locaties. 

Mart Driessen, teamleider Audio Video Controls: “Met deze aanpassing zijn we ervan overtuigd de service en dienstverlening te kunnen blijven bieden die onze klanten van ons gewend zijn.”

Ronald Koene, directeur Mansveld Expotech, vult aan: “Met deze verdeling behouden onze klanten hun vertrouwde aanspreekpunt. Met als grote voordeel dat wij elkaar binnen Mansveld goed weten te vinden en onze krachten kunnen bundelen. Daar profiteren onze klanten van.”