Afbeelding_Nieuws_AVC_koffer_SummaCollege

Eerste koffer voor online lesgeven wordt overhandigd aan het Summa College

28 Augustus overhandigde Rob van der Lans van team Audio Video Controls de eerste koffer ontwikkeld voor 'blended learning' aan het Summa College in Eindhoven. De koffer is samengesteld om de stap van lesgeven in een lokaal naar online klassen gemakkelijk en interessant te maken voor zowel docenten als studenten. 

Rob van der Lans: "Docenten kampen met een uitdaging in het nieuwe leerjaar. De verwachting is dat veel opleidingen nog een lange tijd digitaal les moeten geven. Om de aandacht van de studenten vast te houden tijdens een online les is het cruciaal om goed zichtbaar en hoorbaar te zijn. Door techniek te leveren die het mogelijk maakt om waar je maar wil een video opstelling te maken van hoge kwaliteit, helpen we docenten om hun studenten te blijven bereiken."

De inhoud van de koffer is min overleg met een groep docenten bepaald en getest om de inhoud zo goed mogelijk aan te laten sluiten op hun wensen en behoeften. Na een geslaagde demo zijn we trots dat we meer dan 100 video opstellingen aan het Summa College mogen leveren.