Wonen

Woningen dienen voor lange tijd te voldoen aan de wensen van de bewoners. Jonge mensen willen daarbij vooral dat hun woning is voorzien van de modernste communicatiemiddelen. Voor ouderen is het juist belangrijk dat hun woning veilig is en er gemakkelijk zorg geboden kan worden.

Door het gebruik van Smart Living techniek creëren we levensloopbestendige en comfortabele woningen. Daarmee spelen we in op de behoefte aan veiligheid en zorg. De techniek maakt het mogelijk dat ouderen langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Smart Living neemt daarbij een deel van de werkzaamheden van de zorgverlener over. Hierdoor kan deze zorgverlener juist meer tijd aan de bewoner besteden.

Wilt u meer weten over deze technische mogelijkheden? Neemt u dan contact op met de afdeling Verkoop via het rechtstreekse nummer 040 – 259 1090. Samen zoeken wij de oplossing die het beste bij uw situatie past. Na installatie kunt u gebruikmaken van onze service op afstand. Onze Servicecentrale is hiervoor 24 uur per dag bereikbaar.

 


Terug naar Klanten