31SELECT id, titel, position, kleur, seo_url FROM overons_mappen WHERE state_live = 'Y' AND delete_user = 0 AND id = 1

Vakmensen

Als zelfstandig middelgroot bedrijf kunnen we op basis van een persoonlijke relatie met u werken. In de voorfase zal de technisch commercieel adviseur uw vraag vertalen in een voorstel voor een te realiseren oplossing. Hiervoor stelt hij intern een projectteam samen. Dit team bestaat uit de specialisten die nodig zijn. Gaan we over tot de uitvoering, dan wordt het project begeleid door een projectleider. Deze blijft het centrale aanspreekpunt tijdens het gehele project. Onze werkwijze kenmerkt zich door met respect voor elkaar, open en eerlijk, te werken en te communiceren. Dit is de basis voor een goede relatie met u en uw omgeving.

Onze medewerkers luisteren goed naar u, denken scherp en komen dan tot daden. Vakmensen die elk probleem, van klein tot groot, doorzien en graag de handen uit de mouwen steken. Mensen waarop u kunt bouwen.

Toegevoegde waarde

Uw eisen vertalen wij in een technisch ontwerp. Met consultancy en engineering zetten wij onze ervaring en kennis uit vele referentieprojecten in. Na een vlekkeloze realisatie zorgen we voor continuïteit van de oplossing. Om dit te realiseren kijken we samen met u wat de beste en betrouwbaarste nazorg is voor uw project. Zo kunt u erop vertrouwen dat wij een partner zijn, zowel op korte als op lange termijn.

Oplossingen op maat

We vragen onze klanten welke specifieke wensen zij hebben. Hiervoor bieden wij een totaaloplossing aan, op het gebied van alle vakgebieden. Een oplossing die bestaat uit een integratie en bundeling van specialismen. Maar ook maatwerk door in het project de verantwoording te nemen voor advies, ontwerp, hoogwaardige uitvoering, service en onderhoud en beheer.

Persoonlijk en professioneel

Door onze bedrijfsgrootte kunnen we op een professionele wijze projecten realiseren die zowel groot als klein, ingewikkeld of eenvoudig zijn. Dit combineren wij met een persoonlijke manier van zaken doen met u. We doen dit met aandacht voor uw individuele wensen. Wij houden kwaliteit, budget en planning scherp in het oog, zo investeren wij in een langetermijnrelatie met u als klant.

 


Terug naar Over ons