32SELECT id, titel, position, kleur, seo_url FROM overons_mappen WHERE state_live = 'Y' AND delete_user = 0 AND id = 1

De grenzeloze mogelijkheden van techniek

Wanneer we eenmaal precies weten wat uw vraag is, willen we ook het best denkbare antwoord geven. Op maat gesneden voor uw project en uw organisatie. 'Het best denkbare' zit 'm daarbij bijvoorbeeld in de snelheid van implementatie. Of in de eenvoud en het gemak voor de dagelijkse gebruikers. Of in de toepassing van de nieuwste technologieën.

In alle gevallen kúnnen we die best mogelijke oplossingen ook echt bieden, doordat we de ontwikkelingen in ons vak op de voet volgen. Of daarin zelf een leidende rol vervullen. We werken veel en nauw samen met gerenommeerde leveranciers en blijven altijd gespitst op nieuwe, grensverleggende mogelijkheden. Zo zijn we intensief betrokken bij diverse innovatieve projecten. Bijvoorbeeld op het gebied van Smart Living, Zorg & Technologie en Duurzame Energie.

Ons doel is om al die kennis, ervaring en grenzeloze mogelijkheden voor u bruikbaar en beschikbaar te maken. We doen dat aan de hand van onze vijf vakgebieden, elektrotechniek, communicatietechniek, beveiligingstechniek, duurzaamheid en systeemintegratie. Binnen deze disciplines bieden we een ongekend breed pakket aan diensten en producten. Waarbij we als geen ander in staat zijn om als System Integrator te fungeren, om zo de balans tussen techniek en de gebruiker te realiseren. Zodat de uiteenlopende technieken en bediening naadloos op elkaar aansluiten en met elkaar de totaaloplossing vormen die u nodig heeft.


Terug naar Over ons