Vacatures

TEAMLEIDER MANSVELD BEVEILIGINGSTECHNIEK

Heb jij de ambitie om samen met een ervaren team onze klanten de beste oplossingen op het gebied van beveiligingstechniek aan te bieden? Ben jij een echte inspirerende leider die een team van technici kan aansturen, begeleiden en ontwikkelen? En haal jij daarnaast voldoening uit het onderhouden van loyale relaties met klanten, collega’s en partners? Lees dan snel verder, reageer en kom vrijblijvend met ons in gesprek.

Mansveld Beveiligingstechniek is ontstaan uit het toonaangevende familiebedrijf Mansveld Techniek. In bijna 60 jaar is Mansveld een begrip geworden in de regio Eindhoven. We ontwikkelen, installeren en onderhouden elektrotechnische (beveiligings)installaties in met name de utiliteitsmarkt.

Beveiligingstechniek is een expertise waarin wij al jaren gespecialiseerd zijn, maar in 2019 gaan wij deze specialiteit samen met jou opnieuw organiseren binnen de organisatie en Mansveld Beveiligingstechniek nadrukkelijk positioneren en profileren.

Mansveld Beveiligingstechniek werkt intensief samen met andere teams binnen Mansveld Techniek. Deze teams zorgen ervoor dat onze klanten kunnen vertrouwen op betrouwbare, duurzame, veilige en efficiënte installaties. Binnen deze samenwerking ben jij een van de motoren die commercieel succes behaalt met jouw team. Jullie bouwen telkens weer aan loyale relaties die jarenlang Mansveld Beveiligingstechniek als betrouwbare en professionele partner zien. Voor kleine (onderhouds-) aanvragen tot grote projecten. Daarbij wordt ondernemerschap, leiderschap en vakkennis over gebouw-gebonden (beveiligings)installaties van jou als teamleider gevraagd.

 Wat maakt deze baan als Teamleider zo interessant voor jou? Je gaat:

 • Organiseren en leiding geven aan een team van ca. 40 medewerkers met nieuwe ambities en bent eindverantwoordelijk voor de gezonde groei van Mansveld Beveiligingstechniek;
 • samen met jouw team uitblinken in de voorbereiding, installatie en het onderhoud van beveiligingsinstallaties. Jullie overtreffen regelmatig de verwachtingen van onze klanten;
 • projecten opleveren binnen de overeengekomen afspraken, kwaliteit (inclusief voldoen aan de eisen van certificeringen), planning en kosten;
 • een team in ontwikkeling coachen tot een topteam dat ervoor zorgt dat Mansveld Beveiligingstechniek groeit;
 • onze goede reputatie hoog houden door regelmatig in contact te zijn met onze klanten, partners en andere netwerken;
 • samen met andere teamleiders werken aan een goed resultaat voor Mansveld Techniek;
 • continu op zoek naar verbeteringen en komt proactief met voorstellen om verbeteringen door te voeren (Lea®n is een belangrijk begrip binnen Mansveld Techniek);
 • binnen jouw team de motivator zijn om nieuwe technieken en ontwikkelingen in te zetten om klanten nog beter te ontzorgen door de inzet van technische oplossingen.

Ons team is op zoek naar:

 • een inspirerend leider die in staat is het beste uit zijn team van technische vakmensen te halen door hen te leiden en motiveren en die de capaciteiten heeft om de punten die deze baan zo interessant maakt te realiseren.
 • iemand met minimaal hbo-werk en denkniveau en op het gebied van elektrotechniek, gebouw-gebonden installaties en beveiligingsinstallaties (bijv. brandmeldinstallaties, ontruiming-, inbraak-, toegangscontrolesystemen, CCTV installaties) veel ervaring heeft;
 • iemand die bij voorkeur een aantal jaren ervaring heeft vanuit een vergelijkbare rol;

Voor deze uitdagende functie bieden wij een mooi salarispakket, een lease auto, laptop en een fantastische werkomgeving waarin plezier maken belangrijk is.

 Interesse in of vragen over deze vacature?

Neem dan direct contact op met onze P&O manager Marianne de Wolff. Zij is te bereiken via 040-2591072 of marianne.dewolff@mansveld.nl. Indien jij wilt solliciteren op deze vacature, ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en cv voor 25 februari 2019. We nemen dan snel persoonlijk contact met je op.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Terug naar Over ons