Nieuws

Summa College verlengt contract audiovisuele installaties

Naar tevredenheid van het Summa College verzorgde Mansveld de afgelopen vijf jaar de levering, implementatie en het volledige onderhoud van hun audiovisuele installaties.  Deze audiovisuele installatie zijn bedoeld voor onderwijs en ook voor algemene toepassingen. Ook de komende twee jaar (met een optie voor verlenging van 3 x 1 jaar) zetten wij deze werkzaamheden voort.   

Afgelopen week werd deze samenwerking bezegeld door Hans Doffegnies, directeur Informatisering & Automatisering bij het Summa College, en Jan-Dirk van de Laar, directeur Mansveld Projecten & Services. Alle locaties van het Summa College zijn voorzien van moderne (interactieve) groot formaat monitoren  en audiovisuele installaties ter ondersteuning van het onderwijs. Het Summa College bestaat uit 22 scholen voor middelbaar beroepsonderwijs. Deze branchegerichte scholen verzorgen meer dan 250 beroeps-opleidingen in verschillende leerwegen en op verschillende niveaus.

 Personen op de foto vlnr: Maurice Tas (Inkoper Summa College), Jan-Dirk van de Laar (directeur Mansveld), Jan van Teeffelen (Contract manager Summa College), Hans Doffegnies (directeur I&A Summa College) en Rob van der Lans (Technisch Commercieel Adviseur Mansveld).


Terug naar Over ons