Nieuws

Stem op Mansveld!

Mansveld Projecten & Services doet met het project ‘Scherpenhuizen’ mee aan de wedstrijd Philips Project Spotlight. Meer dan twintig projecten van verschillende bedrijven doen mee aan deze wedstrijd. Vanaf 1 tot en met 28 februari kan er gestemd worden. De winnaar schittert met zijn bedrijfsnaam op de LED-boarding in het Philips Stadion tijdens de wedstrijd PSV – Utrecht op 3 maart aanstaande.

Scherpenhuizen is een bijzonder project, want het is de grootste exporteur in groente en fruit van Nederland. Het bedrijf nam in april 2017 een nieuw logistiek centrum in gebruik. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel bij Scherpenhuizen. Daarmee is de nieuwbouwlocatie door middel van de BREEAM methodiek gecertificeerd op het hoogste niveau; BREEAM Outstanding.

De kantoren en de bedrijfshalverlichting zijn verlicht met Philips LED-verlichting. Bij kantoorverlichting is het van belang dat de productiviteit en het welzijn van medewerkers goed is. Dankzij goede bedrijfshalverlichting wordt de veiligheid op de werkvloer vergroot en wordt eveneens de productiviteit van personeel vergroot.

Stem snel op http://www.lighting.philips.nl/campagnes/project-spotlight/project-spotlight/k-o/mansveld


Terug naar Over ons