Nieuws

Uitbreiding bagagehal Eindhoven Airport

Wij zijn gestart met de werkzaamheden voor de uitbreiding van de bagagehal van Eindhoven Airport. De uitbreiding van de bestaande bagagehal wordt gebouwd aan de rechterzijde van de terminal, op de begane grond. De eerste verdieping zal ingericht worden voor ondersteunende functies zoals kantoorruimtes. De hiernaast afgebeelde artist impression is gemaakt door De Bever Architecten uit Eindhoven. Mansveld Projecten & Services is onderdeel van het bouwteam voor dit project en draagt zorg voor de elektrotechnische installaties.

In de uitbreiding van de bagagehal zorgen wij voor de elektrotechnische licht- en krachtinstallatie voorzien van led-verlichting aangestuurd door aanwezigheid schakeling. Ook wordt de aanwezige brandmeld- en ontruimingsinstallatie uitgebreid en aangepast.

De oplossingen die wij bedachten en de materiaalkeuze die wij maakten sluiten aan bij de duurzame ambities van Eindhoven Airport. De aanbouw zal dan ook een gelijkwaardig energielabel A+ label krijgen als de terminal. Dit kan onder andere worden behaald door het toepassen van zonnepanelen die wij op het dak van de bagagehal gaan plaatsen.

De bouw is in het eerste kwartaal van 2016 gestart en de verwachte opleverdatum is maart 2017.

 

 


Terug naar Over ons