Vacatures

(SENIOR) WERKVOORBEREIDER PANEELBOUW

Ben je bekend met schakel- en besturingssystemen? Wil je werken voor tal van opdrachtgevers uit de industriële sector, machinebouw en automotive branche? Ben je lang genoeg om een helicopterview te hebben over meerdere en diverse projecten die kris-kras door elkaar lopen? Is het drie keer ‘ja’? Dan verwelkomt Mansveld Combinatiebouw uit Eersel jou graag als werkvoorbereider paneelbouw.  

Als werkvoorbereider paneelbouw ben je de spil in uitdagende projecten waarin paneelbouw, besturingstechnieken en industriële automatisering centraal staan. Met jouw kennis en ervaring op deze gebieden zorg je zelfstandig voor het calculeren, engineeren, tekenen en voorbereiden van besturingskasten en schakel- en verdeelinrichtingen. Dit alles met het doel zoveel mogelijk opdrachten uit te kunnen voeren tegen een marktconforme prijs, juiste tijdsnormen en een goede prijsstelling van materiaal.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opname en afwikkeling van meer- en minderwerken. Door jouw leidinggevende capaciteiten, jouw uitgebreide technische kennis en gestructureerde werken ben je bovendien in staat om een jong en ambitieus team aan te sturen en te helpen ontwikkelen.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt minimaal de beschikking over een afgeronde MBO-4 opleiding Elektrotechniek / Mechatronica, maar door jouw kennis en ervaring van minimaal 5 jaar in soortgelijke functie en werkomgeving functioneer je in feite op HBO-niveau. Goed plannen en organiseren zijn een tweede natuur voor je. Je kunt zelfstandig werken, maar functioneert tegelijkertijd uitstekend in teamverband. Daarnaast ben je flexibel, klant- en oplossingsgericht, communicatief vaardig en weet je mensen te enthousiasmeren. Mede door jouw uitstekende digitale vaardigheden ben je bekend met het tekenpakket E-plan (pré).

Wat je van Mansveld Combinatiebouw als werkgever mag verwachten;

  • een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • een basissalaris tussen de € 2.500 en € 3.500 bruto per maand en uitstekende toeslagen bij overwerk;
  • ieder jaar 25 verlofdagen en 13 opgebouwde adv-dagen;
  • een pensioenregeling conform de cao Technisch Installatiebedrijf;
  • leuke evenementen, zoals: een zomerborrel incl bbq, winterborrel en de Sint komt langs. Om fit te blijven en de borrels eraf te sporten, biedt Mansveld de mogelijkheid om te fitnessen;
  • aanvullende cursussen voor interne of persoonlijke doorgroeimogelijkheden;
  • korting op je zorgverzekering;
  • een technische uitdagende baan met veel waardering voor je werk!

Waar ga je werken?

Mansveld Combinatiebouw is met 30 werknemers de specialist op het gebied van schakel- en besturingspanelen. Door hun brede expertise in industriële automatisering, realiseren ze tal van projecten van ontwerp tot en met uitvoering, van eenvoudig tot zeer complex.

Naast een hecht team van zeer ervaren en hooggekwalificeerde medewerkers beschikken ze over een compleet ingerichte werkplaats voor het bouwen van schakel- en verdeelinrichtingen, besturingspanelen, machinebekabeling en kabelassemblage.

Mansveld Combinatiebouw is onderdeel van Mansveld Groep uit Eindhoven. Binnen Mansveld is in ruim 350 medewerkers de kennis en expertise van ruim 55 jaar vakmanschap gevangen. Mansveld is toonaangevend als aanbieder van oplossingen op maat in elektro-, beveiligings- en communicatietechniek. Verdeeld over vijf disciplines: Elektrotechniek, Beveiligingstechniek, ICT, Integrale Media en Duurzaamheid. Deze oplossingen bestaan uit een integratie en bundeling van specialismen.

Mansveld kenmerkt zich door een professionele werkomgeving, een prima werksfeer en de mogelijkheid jezelf voortdurend verder te (blijven) ontwikkelen. Door de projecten, door de techniek én door de opleidingen.

Interesse?

 We zijn te bereiken via 06-13130422 of marianne.dewolff@mansveld.nl (Manager P&O). We nemen dan snel persoonlijk contact met je op.


Terug naar Over ons