Nieuws

Scholenexcursie donderdag 3 oktober 2019 bij Mansveld Techniek

Scholenexcursie donderdag 3 juni 2019 bij Mansveld Techniek

 

Op donderdag 3 oktober 2019 organiseert Mansveld Techniek een scholenexcursie voor leerlingen en studenten. Wij laten die dag de jongeren graag op een informatieve én praktische manier kennis maken met Mansveld Techniek en de wereld van elektrotechniek.

Voor wie is de dag bestemd?

Scholieren uit groep 8, VMBO leerlingen met profiel Techniek / PIE, MBO-studenten richting Elektrotechniek en studenten van Podium- en Evenemententechniek heten wij die dag van harte welkom. Een groep kan maximaal uit 20 leerlingen bestaan exclusief begeleiders. De excursie duurt 1,5 uur tot 2 uur per groep, afhankelijk van het type onderwijs. Grotere groepen worden opgesplitst.

Wat kun je verwachten?

Een Mansveld medewerker vertelt de leerlingen en begeleiders over Mansveld Techniek en wat wij allemaal met techniek doen en kunnen. Natuurlijk is ervaren hoe de techniek werkt nog veel leuker! Tijdens een rondleiding door het bedrijf zien en ervaren de leerlingen de diverse technieken op het gebied van elektrotechniek, beveiligingstechniek, AV-technieken, verlichtingstechniek, duurzaamheid en smart-living. Dit doen wij door diverse interactieve activiteiten.

Wil jouw school er ook bij zijn? Meld jouw school aan vóór vrijdag 30 augustus.

Aanmeldbutton Scholenexcursie Mansveld Techniek

 


Terug naar Over ons