RecreŽren

Elk recreatieterrein of gebouw dient ter ontspanning van de klanten. Een optimale elektrotechnische installatie is essentieel om goed te kunnen recreëren. Als u naar de bioscoop gaat, wilt u toch ook dat kwaliteit van beeld en geluid optimaal is en dat de systemen op elkaar afgestemd zijn?

Door een combinatie van beeld, geluid, licht en speciale effecten kunnen bezoekers iets beleven en ondergaan. Mansveld zorgt ervoor dat zij uw ideeën vertalen naar creatieve technische oplossingen. Wij denken vanuit de communicatie en zien techniek als middel. Daarbij gebruiken we onze ervaring met vele projecten op het gebied van musea, themaparken en bezoekerscentra.

Techniek van Mansveld voldoet immers aan specifieke eisen, zoals bijvoorbeeld: gebruikersvriendelijkheid en weinig onderhoud. Daarnaast is het vandaalbestendig en bedrijfszeker waardoor de techniek dag in en dag uit blijft werken.

Door creatieve technische oplossingen van Mansveld, kunnen uw klanten optimaal ontspannen. Techniek is namelijk het beste middel om klanten versteld te laten staan, te prikkelen en te laten genieten van de beste geluiden, beelden en speciale effecten. U wilt dit toch ook kunnen bereiken? Mansveld vertaalt, adviseert en verzorgt oplossingen op maat voor uw recreatiewensen.

 


Terug naar Klanten