Nieuws

Project Royal Agio Cigars winnaar BREEAM Award 2017

Het gebouw van Royal Agio Cigars is bekroond met een BREEAM Award. De uitreiking van de prijzen voor BREEAM-gecertificeerde gebouwen vond dinsdag 7 maart plaats in Londen.

Meer dan veertig projecten uit de hele wereld waren genomineerd voor een BREEAM Award; tien prijzen in verschillende categorieën werden tijdens het gala in het London Marriott Hotel uitgereikt. Daaronder waren gebouwen van Bol.com, Energy Academy Europe, Geelen Counterflow, het Eindhovense winkelcentrum Heuvel, Royal Agio Cigars en een gebouw van de TU Eindhoven.

De winnaar in de categorie ‘gebouwen met gemengd gebruik en andere gebouwen’ is het pand van Royal Agio Cigars in Duizel. De jury waardeerde met name het hergebruik van materiaal bij de ingrijpende renovatie van het ruim honderdjarige gebouw. Wij feliciteren Royal Agio Cigars en zijn enorm trots dat wij aan dit bijzondere project mee mochten werken.

Naast de winnaar van de BREEAM Award was ook een ander project van Mansveld Projecten & Services genomineerd. Het nieuwbouwproject Van Loon in Best door RBK Food Projects is in de categorie Industrial genomineerd.

Voor meer informatie over de BREEAM Award klik hier.


Terug naar Over ons