Topbanner_Partner_AVC_Barco_probeer_4wkn_gratis

Jessy de Bruijn

Jessy de Bruijn

Technisch commercieel adviseur

Contact

Probeer ClickShare 30 dagen gratis

Ervaar nu het gebruiksgemak van de draadloze presentatiesystemen van de nieuwste generatie Clickshare modellen. Hiermee deel je eenvoudig en snel presentaties, zonder dat je moet stoeien met draden, kabels en adapters. Zo werk je makkelijk, snel en stressvrij samen. Of je nu allemaal bij elkaar op kantoor bent of vanuit thuis deelneemt.

Probeer ClickShare nu 30 dagen gratis

In samenwerking met Barco bieden we je de mogelijkheid om ClickShare 30 dagen gratis en geheel vrijblijvend uit te proberen. Zo werkt het:

  1. Geef via de actiepagina van Barco door welke producten je wil uitproberen.
  2. Barco neemt contact met je op om een afspraak te maken voor installatie.
  3. Na de proefperiode worden de producten weer opgehaald door Barco.

Actiemodellen

Ben je op zoek naar de volledige ClickShare Conference-ervaring? Dan is de ClickShare CX-30 de beste oplossing. Ben je op zoek naar oplossingen voor meer eenvoudige vergaderruimten? Probeer dan de ClickShare CSE-200 of ClickShare CSE-200+. Kijk voor de series die je kunt uitproberen en hun toepassingen op de site van Barco. 

Al bekend met ClickShare?

Voor bedrijven die al gebruikmaken van de producten uit de ClickShare series, hebben we een voordelige inruilactie. 

Inruilactie Barco ClickShare

Ruil je oude Barco ClickShare modellen of vergelijkbare producten van andere merken nu in voor de nieuwste ClickShare modellen tegen een heel voordelige prijs. Zo profiteer je van de verbeterde functies van de nieuwste generatie ClickShare modellen, waardoor de samenwerking en het vergaderen in je vergaderruimtes wordt verbeterd.

Lees verder

Inruilactie Barco ClickShare