Nieuws

Mansveld excelleert in Pathé Scheveningen

Zaal 4 in Pathé Scheveningen waar Mansveld haar werkzaamheden verrichte

Op 18 juli 2018 mocht ons projectteam voor Pathé Scheveningen met trots toekijken hoe deze bioscoop, recht tegenover het beroemde Kurhaus in Scheveningen, haar nieuwe Dolby-Cinema-zaal opende met daarin de gloednieuwe Dolby Digital 7.1.

Ter gelegenheid van de opening van deze zaal vond er een feestelijk openingsevent plaats, met een speciale voorstelling van Ant-Man and the Wasp 3D. Na Pathé de Munt en Pathé de Kuip is het pas de derde bioscoop in Nederland waar je films in een Dolby Cinema-zaal kunt beleven.

Een Dolby Cinema heeft een indrukwekkende beeldkwaliteit en adembenemende audiokwaliteit. Het gaat om de optimale filmbeleving in een bioscoop. De helderheid en het kleurenspectrum van de film zijn een stuk beter dan men gewend is, doordat onder andere een nieuwe lasertechnologie (Dolby Vision) gebruikt wordt voor de projectie van de film. Ook is het geluid een stuk beter door de bioscoopversie van Dolby Atmos.

Mansveld Projecten & Services was de afgelopen maanden actief in Scheveningen. Ons team realiseerde de vernieuwde elektrotechnische installaties waaronder verdeelkasten, licht- en krachtinstallaties, (nood)verlichting en de specifieke lichtbesturingstechniek.

Jaarlijks komen er ongeveer een half miljoen bezoekers naar Pathé Scheveningen. Daarmee is deze bioscoop een van de grootste in Nederland. Ben jezelf een keer in Scheveningen? Pak dan eens een filmpje en zorg ervoor dat je in zaal 4 komt te zitten. Dit is de zaal die voorzien is van de Dolby Digital 7.1.

Voor meer informatie over dit project of vragen over wat wij als partner in elektrotechniek voor u kunnen betekenen, neem contact op met Rik van Helmond (Technisch Commercieel Adviseur bij Mansveld Projecten & Services) via 06-20140578.

 


Terug naar Over ons