Topbanner_Oplossing_AVC_Room_booking_systeem

René van de Vondervoort

René van de Vondervoort

Technisch commercieel adviseur

Contact

Het leven van de facilitair manager wordt een stuk makkelijk met een flexibele en slimme oplossing om realtime controle te houden over vergaderfaciliteiten en flexplekken. Daarnaast draagt eenvoudig inzicht in de beschikbare ruimten en faciliteiten bij aan tevredenheid van de gebruiker.

De complete digital signage oplossing voor vergaderruimtes

Ben je op zoek naar een oplossing die je helpt de juiste vergaderruimtes op de juiste plek met een maximale bezettingsgraad te realiseren? Dan bieden de room booking systemen van Audio Video Controls een complete oplossing. Met deze softwaretool krijg je inzicht in de bezettingsgraad van de verschillende ruimtes. Dit helpt bij de optimalisatie ervan. Bovendien maak je het boeken van de meest geschikte ruimte voor vergaderingen een fluitje van een cent voor gebruikers, zowel via de computer als fysiek op locatie. 

Download onderstaande keuzehulp als je wat hulp kunt gebruiken bij het bepalen of dit de oplossing is die het beste bij je past.

Zo werkt het

Audio Video Controls is partner van PADS4, één van de leidende digital signage software platforms dat flexibele en schaalbare oplossingen biedt voor elke branche. De match van de expertise van PADS4 op het gebied van digital signage software en die van Audio Video Controls om de technieken erachter naadloos te laten samenwerken, helpt opdrachtgevers met een efficiënte oplossing voor slim gebouwbeheer.

De voordelen:

  • Interactieve touch screens bij de vergaderzalen, met realtime informatie over o.a. komende vergaderingen.
  • Koppelbaar aan o.a. Office365, Google Calender en Amadeus Advanced.
  • Informatie over locatie en faciliteiten centraal beheersbaar en realtime aan te passen.
  • Inrichten gebruikersrechten op individueel niveau per vergaderruimte mogelijk.
  • Koppelbaar aan bestaande identificatiemiddelen (bijvoorbeeld een toegangsbadge).
  • Additionele diensten (bijvoorbeeld catering en wifi) eenvoudig te integreren in de tool.
  • Look & feel aan te passen aan je huisstijl.

Wanneer is dit interessant?

Deze oplossing is met name interessant als:

  • er sprake is van veel verschillende gebruikers van ruimtes;
  • er veel wisselingen plaatsvinden door de dag heen;
  • je het idee hebt dat er ruimte is voor verbetering in de bezettingsgraad van de ruimtes.

En natuurlijk als je gebruikers regelmatig op zoek zijn naar een beschikbare ruimte en kostbare tijd verliezen bij deze zoektocht.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een room booking systeem voor jouw organisatie? Neem contact op met Jessy. Hij laat je graag zien hoe dit jouw organisatie kan helpen bij kostenverlaging en een betere gebruikerservaring.