Rotterdam Rigging - Creating Solutions

Werken op hoogte

Een van onze platina sponsoren is Rotterdam Rigging. Wij spraken kort met Marcus S Muzea, oprichter van dit toonaangevende bedrijf.

Marcus S Muzea: "Ik heb Rotterdam Rigging in 1984 opgericht. Het is een rigging bedrijf dat nationaal en internationaal een grote groei doormaakt. Naast concerten, (sport)evenementen (Olympische Spelen, red.) en beurzen zijn ze nu ook actief in de industrie en dat werpt zijn vruchten af. Binnen de industrie is ons personeel IRATA-gecertificeerd en kan hierdoor werk verrichten op moeilijk bereikbare plaatsen door middel van rope access touwtechnieken”.

logo-rotterdam rigging

Wij (Mansveld Expotech) werken al vele jaren met veel plezier samen met Rotterdam Rigging in onder andere RAI Amsterdam, MECC Maastricht en sinds 1 januari ook in Jaarbeurs in Utrecht. Dat is niet zonder reden. Rotterdam Rigging zorgt voor een professionele ondersteuning in onze werkzaamheden. Ook zien wij hen als een van de meest proactieve, probleemoplossende experts binnen ons vakgebied.

Marcus S Muzea's motivatie om ons te sponsoren luidt als volgt: "Ik heb altijd affiniteit gehad met de strijd tegen deze ziekte. Ik ben van mening dat wij allen de plicht hebben om er alles aan te doen om de wetenschap de tools te geven om deze verschrikkelijke ziekte te bestrijden. Ik hoop met mijn kleine bijdrage deze strijd een boost te geven”.

Marcus & Rotterdam Rigging: Bedankt! Dit steuntje in de rug geeft ons nog meer motivatie!

Alpe d'HuZes: Alles voor het goede doel !

Op zaterdag 21 april vindt bij ons op het terrein een grote dag plaats die in het teken staat van Alpe d’HuZes. Iedereen is welkom om die dag een kijkje te nemen op het terrein bij Le Havre 1 in Eindhoven. Er worden allerlei activiteiten op het bedrijventerrein georganiseerd, wat een onvergetelijke dag zal opleveren. Denk hierbij aan een carwash, braderie, live muziek en nog veel meer. Het evenement is gratis en toegankelijk voor alle leeftijden.

banner-evenement-alpe dhuzes

Op 7 juni 2018 gaat een Mansveld team naar Frankrijk om de Alpe d’Huez te beklimmen. 18 mensen met 1 taak: Zoveel mogelijk geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek tegen kanker, zodat er niemand meer doodgaat aan deze vreselijke ziekte.

Wil jij ons steunen? Kom op 21 april naar deze mooie dag!
Klik hier om naar de evenementenpagina te gaan

Opgeven is geen optie!

Ook binnen onze organisatie worden we geconfronteerd met kanker. Familie en vrienden van werknemers maar helaas ook werknemers zelf. Dit jaar komen we in actie met het hele bedrijf. Bijna alle medewerkers dragen wel een steentje bij in de vorm van een donatie of een actie. Daarnaast zullen we met twee teams sterk aan de start verschijnen op 7 juni 2018. Het wordt tijd dat we deze ziekte onder controle krijgen!

Over Alpe d’HuZes

Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeenbrengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ beklimmen deelnemers op één dag de legendarische Alpe d’Huez tot maximaal zes keer. Alpe d’HuZes bevordert en ondersteunt (wetenschappelijk) onderzoek naar kanker in alle mogelijke vormen, zodat uiteindelijk minder mensen doodgaan aan kanker.