Nieuws

Opening St. Barbara Schijndel

 

Op vrijdagmiddag 19 mei is het vernieuwde St. Barbara in Schijndel officieel heropend.Voor opdrachtgever Laverhof werd in bijna vier jaar het complete complex gerenoveerd. Er zijn twee nieuwbouwvleugels gecreëerd die prachtig zijn samengevoegd met de monumentale delen van het complex.

Het complex is voorzien van 2 PG vleugels waar een tal van door Mansveld gerealiseerde installaties zorgen voor een prettige woonplek voor de bewoners en de  zorgverlening ondersteunen bij hun werkzaamheden (verlichting, elektro en noodenergie voorzieningen,  zorgsysteem met CCTV, CATV, zonwering, blixembeveiliging, brandmeld en ontruiming).

Het monumentale deel is verbouwd en bestemd voor kantoorpersoneel. In de algemene ruimtes zoals de ontmoetingsruimte, bruin cafe en de kapsalon van het monumentale klooster, zijn diverse installaties vernieuwd zoals verlichting, zonwering en brand/ontruimingssystemen.

Tijdens de opening kregen de medewerkers van Mansveld voor hun uitzonderlijk vakmanschap een speciale vermelding van het bestuur van Laverhof.

 

 


Terug naar Over ons