Nieuws

Bart Dohmen spreker op beurs Museum Vakdagen

Op woensdag 18 en donderdag 19 april vinden de Museum Vakdagen plaats in het Evoluon in Eindhoven.

Eén van de sprekers tijdens de eerste beursdag op woensdag 18 april, is Bart Dohmen, Managing Director van Mansveld. Tijdens de lunchsessie van 12.30 tot 13.00 uur zal hij spreken over de economische kant van techniekkeuzes.

Bart Dohmen belicht de uitdagingen die de toename van techniek in tentoonstellingen met zich meebrengen. Omdat er jaar na jaar apparaten worden bijgezet, wordt het effectief beheren van een dergelijke installaties steeds moeilijker. Medewerkers zijn vaak een half uur bezig om alles aan en uit te zetten. Om over de onderhoudskosten nog maar te zwijgen. In deze sessie wordt je meegenomen in de wereld van budget verantwoorde AV-keuzes. In hoeverre kan een geavanceerd show control systeem kosten besparen in zowel de dagelijkse operations als wel in onderhoud en kan dit ook in bestaande installaties? Aan het einde van de sessie ontstaat er een goed idee hoe de AV-installaties beter beheerd kunnen worden tegen een verantwoord budget.

Deze Museum Vakdagen is een niet te missen evenement voor alle ruim 2000 musea in Nederland en Vlaanderen. Op de beursvloer worden een groot aantal interessante inloop lezingen gehouden. Tevens worden er workshops gegeven en zijn er demonstraties te zien.

Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze stand: 3.13

Neem contact op via mac@mansveld.nl voor het aanvragen van vrijkaarten voor de Museum Vakdagen.


Terug naar Over ons