Nieuws

Mansveld neemt deel aan verkiezing 'beste Philips LED-project'

In mei van dit jaar vierde Philips haar 125-jarig bestaan tijdens het festival 'Eindhoven viert de toekomst!' Het bedrijf organiseerde vele activiteiten, waaronder het ‘LightVibes’ in het Natlab. Dit project stuurden wij in voor deelname aan de verkiezing 'beste Philips LED-project'.

Klik hier, scroll naar beneden en stem op 'LightVibes' van Mansveld en zorg er zo voor dat ons project de titel 'beste Philips LED-project' wint.

Voor 'LightVibes' werd een van de bioscoopzalen in het Natlab, het oude Philips Natuurkundig Laboratorium op Strijp-S, omgetoverd tot een bioscoop versie van de Philips Ambilight. Dit uniek nieuwe concept in de theaterwereld werd door een team van professionele Mansveld medewerkers in een zeer korte tijd gerealiseerd. Binnen een week zorgde zij voor de levering en aansluiting van voedingen en de data- en DMX installatie, het ophangen en aansluiten van alle (speciale) verlichting en het realiseren van de aansluitingen in de control-kasten. Het resultaat; de bezoeker beleeft de getoonde film veel intenser. De speciaal geprogrammeerde LEDlicht- en video-effecten versterkt de sfeer en het verhaal van de film, muziek of documentaire. Daarnaast zorgt de synchronisatie van de omgevingsbeelden en de zaalverlichting met de filminhoud op het scherm voor een versterkte waarneming en beleving.


Terug naar Over ons