Leren

Onderwijs moet voldoen aan de eisen die het bedrijfsleven stelt. Om studenten goed voor te bereiden op wat komen gaat, zullen studenten (per branche) op de hoogte moeten zijn van de technische mogelijkheden en ondersteuningen. De techniek ontwikkelt zich namelijk snel en bedrijven spelen hierop in. Scholen kunnen hierdoor niet achter blijven op trends en ontwikkelingen op het gebied van technologie. Denk bijvoorbeeld aan diverse presentatiemiddelen, zoals projectoren, projectieschermen, microfoons, luidsprekers etc. die geïnstalleerd kunnen worden.

Daarnaast kan techniek zorgen voor een goed beveiligde school. Om de veiligheid van studenten te waarborgen kunnen gebouwen voorzien worden van inbraak, toegangsverleningsinstallatie en camerabewaking. Deze systemen worden dan integraal verzameld in een beheer en security software pakket.

Overigens kan er naast techniek voor het onderwijs ook technisch gekeken worden naar het schoolgebouw. Door bijvoorbeeld integraal te ontwerpen kan er duurzaam gebouwd worden en zijn er veel energiezuinige maatregelen mogelijk.

Bent u al geïnteresseerd? Om leeromgevingen af te stemmen op de flexibele infrastructuur van het toekomstig onderwijs, bent u bij Mansveld aan het goede adres. Mansveld kan u adviseren en speciaal voor u inzicht geven in de mogelijkheden. Daarnaast verzorgt Mansveld installaties die gebruiksvriendelijk zijn en u en uw studenten aanspreken.


Terug naar Klanten