Ledverlichting

Als u op zoek bent naar energiezuinige verlichting, dan is Ledverlichting hetgeen wat u zoekt! LED biedt namelijk vele voordelen. Het is energiezuinig door het lage energieverbruik en de lange levensduur. Daarnaast zijn LED lampen efficiënte, duurzame en milieuvriendelijke lampen, die minder warmte produceren.

En dat is nog niet alles. Ledverlichting is namelijk uiterst geschikt voor lichteffecten. Een voorbeeld hiervan is de grote LED Wall in het Muziekgebouw Eindhoven.

De werkzaamheden door Mansveld bestonden uit het installeren, programmeren en werkend opleveren van een audiovisuele-, licht- en digital signage-installatie. Een blikvanger is de enorme interactieve Multi Media Wall: een Ledbeeldscherm in de ontvangsthal van 13 meter breed en 3,5 meter hoog. De projectie op dit scherm is 12 meter breed en 3 meter hoog. 

 

Deze is bedoeld voor weergave van videobeelden en om met behulp van Scala informatie te geven aan bezoekers. De licht- en video-effecten op deze Wall worden interactief beïnvloed door beweging van de bezoekers in de hal. Vijf projectoren, gezamenlijk één groot beeld vormend, projecteren op deze Wall, en vormen samen met de LED's een spectaculair beeld naar het publiek.

LED