Nieuws

Kempische bedrijvigheid en techniek komen samen op KempenTech

Dit jaar organiseert de Brabantse Kempen opnieuw een Kempisch evenement voor en door bedrijven in de regio. Op vrijdag 27 en zaterdag 28 mei presenteren Kempische bedrijven hun techniek als fun, uitdagend en kansrijk; om te studeren, in te werken, in te ondernemen en in te investeren. Kempische bedrijven, waaronder Mansveld Combinatiebouw en Mansveld Projecten & Services, laten zien wat ze in huis hebben. Er worden programma’s georganiseerd voor verschillende doelgroepen.

KempenTech bestaat uit verschillende programmaonderdelen voor professionals, jongeren, inwoners van de Kempen en andere geïnteresseerden; De High Tech Ontdekkingsroute is hét publieks-evenement. De KempenTech Relatiedagen en het KempenTech Symposium zijn bedoeld voor bedrijven en gericht op netwerken. Het KempenTech Circus en KempenTech Youngsters zijn bedoeld voor scholieren van het basis- en voorgezet onderwijs.

KempenTech Relatiedagen

Kempische ondernemers ontmoeten elkaar tijdens de KempenTech Relatiedagen op vrijdag 27 en zaterdag 28 mei. Ondernemers laten zien wat ze in huis hebben en komen in contact met andere ondernemers uit de Kempen en daarbuiten. Vrijdag is de ondernemersdag. Zaterdag is iedereen welkom. De toegang is beide dagen gratis.

KempenTech High Tech Ontdekkingsroute

De High Tech Ontdekkingsroute op zaterdag 28 mei van 11.00 – 17.00 uur is hét publieksevenement van KempenTech 2016. Kempische bedrijven presenteren zich op een laagdrempelige manier aan iedereen die geïnteresseerd is in techniek en laten zien wat je allemaal met techniek kunt doen. Kinderen kunnen deze dag de strijd aangaan met een robot, wie is het snelst? Schieten op kleiduiven, rijden met Mini’s en een aanhanger in elkaar zetten. De toegang is gratis.

KempenTech KOP Symposium

Het Kempisch Ondernemers Platform organiseert op vrijdag 27 mei om 16.00 uur het KempenTech KOP symposium ´Kempisch Ondernemen´ als afsluiting van de eerste relatiedag. Leden van de deelnemende industriële Kempische ondernemersverenigingen van OBGB, OVBRM, IGE, POB en netwerkrelaties zijn uitgenodigd.

De sprekers zijn Ben van Gool - Voorzitter Kempisch Ondernemers Platform, Imke Carsouw – Algemeen Directeur Brainport, Peter Wennink – President en CEO ASML, Ad Wintermans – Eigenaar Royal Agio Cigars, Boris Wintermans - CEO Royal Agio Cigars, Jonas Wintermans – Co Founder Additive Industries.

Het KempenTech KOP Symposium is op uitnodiging. Aanmelden is verplicht.


Terug naar Over ons