Nieuws

Mansveld neemt deel aan de KempenTech Beurs op 8 en 9 juni 2018

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 juni vindt op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert de vijfde editie van KempenTech plaats. Dit evenement is een techniekspeeltuin voor jong en oud met ruim 50 bedrijven die zich presenteren. KempenTech is onderdeel van de Dutch Technology Week. Kempische ondernemers met een link naar techniek laten zien wat ze in huis hebben. Mansveld is één van de deelnemers aan dit evenement.

Vijftig Kempische bedrijven
KempenTech is dit jaar weer groter dan vorige jaren en er is een grote diversiteit aan (technische) bedrijven. Ruim vijftig bedrijven laten zich van hun beste kant zien. Er zijn cobots, robots, brainboosters, virtual reallity brillen, drones, magneten en er is bio-techniek, koeltechniek, besturingstechniek, autotechniek, elektrotechniek en foodtechniek te ontdekken op KempenTech.

Vrijdag bedrijvenbeurs
Vrijdag 8 juni staat grotendeels in het teken van netwerken, ideeën uitwisselen en ondernemen. In een gemoedelijke sfeer presenteren de bedrijven wat zij te bieden hebben en waar zij voor staan. Als u wilt weten wat uw collega-ondernemer voor u kan betekenen of gewoon eens wilt bijpraten onder het genot van een drankje dan is een bezoek zeker de moeite waard.

Daarnaast wordt een onderwijsprogramma georganiseerd. Meer dan 300 leerlingen van de basisscholen uit de Kempen en 50 leerlingen van het Pius-X College, Rythovius College en het Kempenhorst College worden uitgenodigd om op een leuke manier ervaren hoe leuk techniek kan zijn.

Zaterdag familiedag en Banenbeurs
Op zaterdag 9 juni is de familiedag van KempenTech. Iedereen is van harte uitgenodigd om kennis te komen maken met de technische snufjes die gepresenteerd worden. Voor kinderen is het één grote techniekspeeltuin en kijken met de handjes mag!

Tevens organiseert werkenindekempen.nl op zaterdag 9 juni een banenbeurs waar bedrijven en werk(zoek)enden aan deel kunnen nemen. De banenbeurs zal bestaan uit meerdere activiteiten, waaronder speeddates met regionale werkgevers, CV Check, professionele foto voor je ideale CV en sollicitatietips. Mansveld neemt als bedrijf deel aan de banenbeurs. De toegang is gratis.

KempenTech is een gezamenlijk initiatief van het Kempisch Ondernemers Platform (KOP), het Huis van de Brabantse Kempen en het Kempisch Bedrijvenpark en wordt georganiseerd in samenwerking met stichting Techniekportaal de Kempen, het Rythovius College en het Pius-X College.

Meer informatie over dit evenement vindt u op http://kempentech.nl/


Terug naar Over ons