Integrale Media Projecten

De nieuwste ontwikkelingen in de techniek worden op de voet gevolgd en beoordeeld op hun betrouwbaarheid, toepasbaarheid en toegevoegde waarde voor de gebruiker.

Vanuit een creatieve en flexibele instelling wordt een oplossing voor een klantvraag gevonden, waarbij het beschikbare budget altijd een van de belangrijkste uitgangspunten is. Deze oplossing is altijd merk-onafhankelijk. Er wordt gebruik gemaakt van technieken en merken die hun kwaliteit bewezen hebben en telkens weer opnieuw bewijzen. Met name het combineren van deze “ proven technology” en “ new technology” zorgen voor succesvolle resultaten.

Binnen IMP werken specialisten op het gebied van audio- en videotechniek, maar ook op gebied van show- en decoratieve verlichting en besturing van dit alles, de zogenaamde Showcontrol.

De kwaliteit die Mansveld biedt wordt breed erkend. Waar het vaste presentatieruimtes betreft voor relaties in Nederland en Belgie. Boardrooms, musea, ontvangstcentra, raadszalen en presentatieruimtes, worden door Mansveld van de meest geavanceerde presentatiemiddelen voorzien. Mansveld richt volledige presentatieruimtes in, inclusief hoogwaardige videosystemen, automatische verduistering, verlichting die zich regelt naar gelang de wijze van presenteren en hoogwaardige audiovoorzieningen. In alles wordt daarbij zonder aarzeling gekozen voor de hoogste kwaliteit.


Terug naar Technologieën

Bel mij

stuur ons uw telefoonnummer, wij zullen u zo spoedig mogelijk bellen of bel naar 040 - 259 11 11.


Hartelijk dank voor uw bericht.

Helaas is er iets misgegaan met het versturen van uw bericht, probeer het nogmaals of neem contact met ons op.