Integrale Media

Van presentatie naar experience

Mansveld is specialist in ‘de perfecte presentatie’. Onder de naam Integrale Media Projecten brengen we daarvoor uiteenlopende technieken samen: beeld, geluid, licht, mechanica, speciale effecten en besturing.

Binnen de afdeling Integrale Media Projecten (IMP) worden audiovisuele-, licht- en besturingstechnieken geïntegreerd zodat voor de gebruiker eenvoudig te bedienen oplossingen gerealiseerd worden. Het bedien gemak staat centraal. Op deze wijze wordt de, soms complexe techniek zodanig gecombineerd dat u zich niet hoeft te verdiepen in het hoe en wat van de onderliggende apparatuur.

Het integreren beperkt zich niet enkel tot de genoemde technieken. Met name koppelingen tussen audiovisuele presentatiemiddelen en gebouwgebonden installaties zijn sterk ontwikkeld binnen IMP. Hierbij valt te denken aan koppelingen met toegangscontrole- en inbraakalarminstallaties zoals toegepast in de utiliteitsbouw.

Zo verzorgen we onder meer audiovisuele installaties voor communicatie in, bijvoorbeeld, openbare ruimten, boardrooms, presentatieruimtes, experience centers en musea. Op dit gebied hebben we een naam hoog te houden en dat bewijzen we graag. Ook voor het onderhouden of huren van audio- en videoapparatuur kunt u een beroep doen op onze vakmensen.

For more English information on Integrated Media Projects press here:


Terug naar Technologieën

Bel mij

stuur ons uw telefoonnummer, wij zullen u zo spoedig mogelijk bellen of bel naar 040 - 259 11 11.


Hartelijk dank voor uw bericht.

Helaas is er iets misgegaan met het versturen van uw bericht, probeer het nogmaals of neem contact met ons op.