Nieuws

Honeywell certificeert Mansveld met Platina

Mansveld Projecten & Services heeft het hoogst mogelijke certificaat van Honeywell in ontvangst mogen nemen en daar zijn we trots op! Honeywell Integrated Security levert complete systeemoplossingen voor toegangscontrolesystemen. Over de hele wereld vertrouwen meer dan 50.000 locaties op de systemen van Honeywell. Het bedrijf levert onder andere het merk Pro-Watch.

Honeywell’s Pro-Watch voorziet organisaties van een securitymanagementsysteem met daarin de juiste tools om mens en gebouw optimaal te beschermen. Pro-Watch combineert de toegangscontrole, camera’s, inbraakbeveiliging en andere functies tot één krachtig systeem.

Mansveld Projecten & Services is als partner van Honeywell aangesteld om de systemen van Pro-Watch te installeren. Zo realiseerde Mansveld het Pro-Watch securitymanagementsysteem bij een aantal prominente klanten. Mansveld voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die Honeywell stelt aan het installeren van de Pro-Watch systemen. Onlangs werd Mansveld hiervoor bekroond met een Platina certificaat. Dit is het hoogst mogelijke certificaat dat bij Honeywell behaald kan worden.


Terug naar Over ons