De Fietser in Ede is een experience center waar historie en toekomst samenkomen. De bezoeker kan de meest innovatieve fietsen van vandaag en morgen bewonderen. In de Fietser zijn de nieuwste modellen, alle informatie en leuke weetjes van verschillende merken fietsen te vinden.

In opdracht van DST (experience bureau) heeft Mansveld Projecten & Services voor de Fietser het lichtplan gerealiseerd. ‘Beleving’ staat bij het experience center van de Fietser centraal. Het juiste licht of de juiste belichting maakt deel uit van die beleving. Een goed lichtplan is daarom van wezenlijk belang. In samenwerking met lichtleverancier Maas & Haagoort heeft Mansveld een lichtplan ge-engineerd en gerealiseerd dat recht doet aan de beleving van de bezoeker.

In het experience center zijn ook audiovisuele-, licht- en besturingstechnieken geïnstalleerd. Denk hierbij aan de techniek in de presentatieruimtes zoals touchscreen, projectie, geluidsinstallatie en spraakversterking. Mansveld kan via een VPN-verbinding op afstand inloggen om servicewerkzaamheden bij storingen of calamiteiten te verrichten.

Mansveld heeft LED-verlichting geïnstalleerd. Daarnaast hebben we de complete verlichting en AV-apparatuur op een slims schakelsysteem aangesloten zodat met een I-pad alles in een keer aan- of uitgezet kan worden.

Experience Center de Fietser