Vacatures

ELEKTROTECHNISCH TEKENAAR met potentiŽle ontwikkeling naar BIM-modelleur

Als Tekenaar maak je tekeningen voor een in opdracht verkregen project en analyseert de tekeningen met betrekking tot knelpunten in de uitvoering van het project. Je stelt een volledig dossier samen van benodigde werkdocumenten en draagt zorg voor de revisie van tekeningen en het bijhouden van het dossier. Samen met de projectleider, werkvoorbereider en engineer  zorg je ervoor dat het uitvoerende team tijdig met de juiste informatie het project kan realiseren.

Je werkt zelfstandig het ontwerp uit in werktekeningen, principeschema’s, maatvoering, doorsneden en detailtekeningen. Je controleert de tekeningen en verwerkt de benodigde aanvullingen. Je signaleert tijdig in het project de knelpunten. Ook zorg je voor revisietekeningen van het project. Je stemt de werkzaamheden af met het team.

Je bent in het bezit van een relevant vakdiploma op Mbo-4 niveau en bent opgeleid in het Cad-tekenen. Wij werken met het tekenpakket van Stabiplan. Je bezit enkele jaren ervaring in het maken van elektrotechnische tekeningen en hebt bij voorkeur ook enkele jaren werkervaring opgedaan in de praktijk als installateur waardoor je praktisch werkinzicht hebt opgedaan.

Als Tekenaar heb je gevoel voor details, ben je kwaliteitsgericht, kun je planmatig werken, kun je conceptueel denken en heb je een analytisch vermogen.

Verder heb je het potentieel in je om je te ontwikkelen tot BIM modelleur. Als BIM-modelleur ontwerp en teken je in een ontwerpteam samen met de andere bouwpartners een werkbaar product. Als BIM-modelleur komt het niet alleen aan op het kunnen tekenen in 3D. Juist het hebben van communicatieve vaardigheden en kunnen samenwerken zorgt voor een efficiënt bouwproces.

Ben jij die kandidaat die zich thuis voelt in een organisatie waarbij de familiecultuur nog voelbaar is, waar we naast professioneel werken ook het persoonlijke contact belangrijk vinden en we ons als bedrijf blijvend willen ontwikkelen, stuur je CV naar marianne.dewolff@mansveld.nl

Meer informatie: Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Marianne de Wolff, Manager P&O (040-259 1072).


Terug naar Over ons