Gerichte inspecties

De afdeling inspectie van Mansveld voert op uw verzoek onafhankelijke inspecties uit en levert ondersteuning op het gebied van installatieveiligheid. We werken binnen het kader van de NEN 3140 en zorgen voor de invulling van de richtlijnen ten behoeve van veiligheid, continuïteit, Arbo wet verplichtingen, zorgplicht, verzekeringseisen, Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) en onderhoud. Daarnaast verzorgen wij voor u:

 • Inspecties aan nieuwe elektrische installatie of bestaande elektrische installatie bij wijziging/uitbreiding en aan elektrische arbeidsmiddelen.
  Mansveld streeft een zo groot mogelijke veiligheid en bedrijfszekerheid van uw elektrotechnische installatie en arbeidsmiddelen na om de continuïteit van uw proces te verhogen.

 • Thermografische inspecties
  Het uitvoeren van deze inspectie zorgt er onder anderen voor dat de kans op storingen en/of brandgevaar afneemt. Tevens worden de temperaturen zichtbaar voor rapportage en nadere analyse en u hebt een uitstekende aanvulling op uw NEN 3140 inspectie.

  Elektrotechnische verbindingen kunnen door middel van thermografie gecontroleerd worden op overbelasting, een scheve belasting, overgangsweerstanden, slijtage en/of verkeerde bevestigingen zoals loszitten van schroef en klemverbinding. Klik hier voor een weergave.

 • Uitvoering van aanverwante werkzaamheden
  Door haar aanwezige kennis, meetinstrumenten en schakelbevoegdheid voert Mansveld ook aanverwante werkzaamheden uit. Denk hierbij aan Power Quality metingen, uitvoeren van netuitval simulatie t.b.v. noodstroom voorzieningen, onderhouden van vermogensschakelaars en het geven van advies m.b.t. capaciteit-tarief en gecontracteerd vermogen.

Wilt u ontzorgd worden? Neemt u dan contact op met Mike Bruggenwerth, afdeling inspectie, bereikbaar via het rechtstreekse nummer 040 – 259 1155. Wij zijn u graag van dienst!


Terug naar Technologieën

Bel mij

stuur ons uw telefoonnummer, wij zullen u zo spoedig mogelijk bellen of bel naar 040 - 259 11 11.


Hartelijk dank voor uw bericht.

Helaas is er iets misgegaan met het versturen van uw bericht, probeer het nogmaals of neem contact met ons op.