Inspectie

Mansveld Projecten & Services herbergt een onafhankelijke afdeling, die een zo groot mogelijke veiligheid en bedrijfszekerheid van elektrotechnische installatie van haar klanten nastreeft. Indien gewenst kan zij een deel of alle taken van de installatieverantwoordelijke overnemen.

Een elektrotechnische installatie of elektrisch arbeidsmiddel kan gevaar opleveren en daarom dient deze met een passen regelmaat gecontroleerd te worden. Met passend wordt bedoeld dat een installatie(deel) of arbeidsmiddel, die weinig tot geen gevaar kan opleveren, minder vaak gecontroleerd hoeft te worden dan een installatie(deel) of arbeidsmiddel die een grotere kans op gevaar oplevert.

Wij maken voor u een passende vrijblijvende aanbieding, waarmee u verzekerd bent van een zo groot mogelijke veiligheid en bedrijfszekerheid van uw elektrotechnische installatie en arbeidsmiddelen.

De inspectie uitbesteden aan Mansveld Projecten & Services B.V. biedt u de volgende voordelen:

  • U voldoet te allen tijde aan uw taken als installatieverantwoordelijke;
  • U geeft invulling aan de Arbowet en zorgplicht t.o.v. medewerkers, bezoekers, klanten, huurders en andere gebruikers van   de elektrotechnische installatie;
  • U kunt gericht en gecontroleerd onderhoud en herstelwerkzaamheden laten uitvoeren;
  • De periodieke NEN 3140 inspectie wordt uitgevoerd; deze wordt vaak opgelegd door uw verzekering en maakt deel uit van uw RI&E;
  • De continuïteit van uw elektrotechnische installatie wordt verhoogd.

De norm NEN 3140 is juridisch gezien de sterkste methode om aan te tonen, te hebben voldaan aan de eisen in het Arbobesluit met betrekking tot het veilig werken met en aan elektrotechnische installaties en daarop aangesloten arbeidsmiddelen.

Hebt u bovenstaande onder controle?

Dan hebt u uw zaken goed geregeld! Als u vragen heeft of zijn er onderdelen niet geregeld? Bel dan met 040 – 259 1155.

 


Terug naar Technologieën

Bel mij

stuur ons uw telefoonnummer, wij zullen u zo spoedig mogelijk bellen of bel naar 040 - 259 11 11.


Hartelijk dank voor uw bericht.

Helaas is er iets misgegaan met het versturen van uw bericht, probeer het nogmaals of neem contact met ons op.