Nieuws

Differ nummer 1 op de Happy Building Index

Bron: Ector Hoogstad Architecten

Het pand Differ (Dutch Institute For Fundamental Energy Research) in Eindhoven is als nummer 1 verkozen op de Happy Building Index. Differ is een onderzoeksinstituut met specifieke labs, experimenteerruimten, vergaderruimten en kantoren.

De Happy Building Index is een etalage van écht duurzame gebouwen. Dit zijn gebouwen waar gebruikers graag in willen vertoeven, die mensen met elkaar in contact brengen en die gebruikers inspireren om het beste uit hun zelf te halen. Kortom, gebouwen die gebruikers gelukkig maken. Dit gevoel van geluk wordt vergroot door gebouwaspecten zoals een goed binnenklimaat, daglichttoetreding en horeca- en groenvoorzieningen in en om de gebouwen. En de wetenschap dat het gebouw het milieu zo weinig mogelijk belast. Differ heeft een BREAAM EXCELLENT **** beoordeling.

Het integrale ontwerp kwam tot stand in samenwerking met IMd Raadgevende Ingenieurs (constructie), Deerns (technische installaties), Peutz (bouwfysica) en IGG (bouwkosten) met als eindverantwoordelijke Ector Hoogstad Architecten. Mansveld Projecten & Services is de technisch installateur voor de gebouw gebonden installaties.

Wilt u de rest van de TOP-10 Happy Buildings bekijken? Ga dan naar: https://www.happybuildingindex.nl/


Terug naar Over ons