Nieuws

DELA heropent de deuren van het hoofdkantoor

Midden in het centrum van Eindhoven staat het hoofdgebouw van uitvaartonderneming DELA. In maart 2017 startte de herinrichting en onlangs vond de oplevering plaats. Op 27 mei 2018 wordt het pand officieel geopend. Het hoofdkantoor van DELA is verduurzaamd en gemoderniseerd. Mansveld Projecten & Services B.V. realiseerde voor deze herinrichting de elektrotechnische installatie.

Mansveld installeerde onder andere de aanleg van de gehele 230/400 Volt- , netwerk- en (nood)verlichtingsinstallatie van de keuken, kantine, koffiebar en een groot aantal kantoren en overlegruimtes. Om het pand optimaal te beveiligen is er door Mansveld een brandmeld- en ontruimingsinstallatie, toegangscontrole, camerabewaking, inbraakbeveiliging en een geautomatiseerd besturingssysteem ten behoeve van de verlichting geïnstalleerd en in bedrijf gesteld. Al deze technieken komen samen bij de vernieuwde receptiebalie waar deze op een touchscreen worden bewaakt en bediend.

Het nieuwe kantoorpand is toegankelijker voor publiek dan voorheen. Een grote glazen pui nodigt uit om binnen te komen en draagt bij aan de laagdrempeligheid waar DELA voor staat. Op de begane grond komt een restaurant en een Starbucks espressobar. Deze faciliteiten zijn niet alleen toegankelijk voor de eigen medewerkers, maar ook voor het publiek. Het is een bewuste keuze van DELA om haar deuren voor het grote publiek te openen. De uitvaartonderneming wil de band met haar leden en andere Eindhovenaren versterken. Veel contact is tegenwoordig online en DELA vindt persoonlijk contact juist belangrijk voor haar transparante organisatie.


Terug naar Over ons